ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСТНИКА

 

Шановні колеги !

 

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалась  заступницею і покровителькою відзначається національне свято День захисників та захисниць України, День українського козацтва.

Історія зберігає багато свідчень того, як вищою волею Пресвята Богородиця боронила наш народ, наше козацьке військо, надавала сил у боротьбі з ворогом. Саме тому в Україні свято отримало другу назву - Козацька Покрова.

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисників та захисниць України – святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

Шановні захисники та захисниці України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу, родинного щастя, сімейного затишку, а також миру і спокою на всій українській землі !

 Також сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

 

 З повагою,

   В.о. Голови Наглядової ради

   ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»                                        В.М. Коваль

 

   Голова Правління

   ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»                                        М.В. Субота