ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

Загальна інформація

Приватне акціонерне товариство лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», засновником якого є Федерація профспілок України і Фонд соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності, являється провідним лідером ринку санаторно-курортних послуг на Україні і об'єднує більш ніж 80 санаторно-курортних закладів, розташованих в різних кліматичних регіонах України. Санаторії Великої Ялти й Алушти, Євпаторії, Сак, Приазов'я, Одеси, Миколаєва, Закарпаття, Моршина, Миргорода, Слов'янська, Хмільника, Дніпропетровська, Харкова, Києва і області нададуть Вам можливість оздоровитися, пройти курс лікування і чудово відпочити. Щорічно біля 500 тисяч людей відвідують наші санаторії.

 

Всі санаторно-курортні заклади Товариства акредитовані та отримали ліцензії на право здійснення медичної практики. В користуванні санаторно-курортних установ ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» знаходиться 61 родовище мінеральних вод і 13 родовищ лікувальних грязей. Характерною рисою для санаторно-курортних закладів ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» є розвиток медичної реабілітації.

 

В оздоровницях функціонує біля 100 реабілітаційних відділень більш, ніж з 20-ти напрямків профільної патології, в тому числі - для хворих з церебро-васкулярною патологією; після перенесення гострого інфаркту міокарду; із хворобами та травмами опорно-рухової системи; з захворюваннями органів травлення; цукрового діабету; на опікову хворобу; для вагітних з ускладненням перебігу вагітності.

 

Метою цих відділень є надання кваліфікованої медичної допомоги на етапі санаторно-курортного лікування після перебування в стаціонарі. Одним із пріоритетів для профспілкових санаторно-курортних закладів є лікування та оздоровлення дітей.