ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

НАЙСУЧАСНІШЕ РЕНТГЕНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ВПРОВАДЖЕНО НА КУРОРТІ «МИРГОРОД»

 

Великий перелік діагностичних обстежень та лікувальних процедур, що пропонує курортна поліклініка «Миргородкурорту», якісно збільшило цифрове рентгенологічне обладнання останнього покоління, що тут впровадили останнім часом.

 Керівництво оздоровниці постійно піклується про найвищу якість і ефективність діагностичних обстежень та санаторно-курортного лікування і реабілітації на курорті «Миргород». Це стратегічний напрямок, визначений керівництвом оздоровниці. Щороку тут вкладають у розвиток лікувально-діагностичної бази десятки мільйонів гривень власних коштів підприємства. У 2018 році сума власних інвестицій сягнула понад 40 мільйонів гривень. Тут планомірно впроваджують новітні методики та обладнання, які дозволяють зробити діагностику та лікування на курорті ще більш досконалими та ефективними, підвищують комфортність медичного обслуговування не тільки численних відпочивальників з України та всього світу, а й своїх земляків. Адже зараз вони мають можливість проходити найсучасніші та найскладніші обстеження не виїжджаючи з Миргорода.

Яскравим прикладом ефективності роботи «Миргородкурорту» в цьому напрямку, стало впровадження нового рентгенологічного обладнання в курортній поліклініці. З метою суттєвого розширення спектру обстежень та їх якості булопридбаноцифровий дистанційно керований рентгенодіагностичний апарат останнього покоління «Оптима Флеш» французького виробництва. Апарат дозволяє з вищою цифровою якістю виконувати рентгеноскопію органів грудної порожнини, рентгеноскопію шлунково-кишкового тракту, іригоскопію, рентгенографію органів опори і руху, рентгенографію інших органів та систем організму. Важливо й те, що в курортній поліклініці можна пройти не тільки численні обстеження, а й отримати консультації висококваліфікованих профільних лікарів.

Бажаємо Вам здоров’я!