ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ

Шановні колеги !

 

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. З нову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих,душевний щем, смуток і радість – переплелися разом.

Це наш край, наша держава зустрічають День Знань справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності! Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Найщиріші вітання Вам шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія Ваших родин – діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння, на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину !

Бажаємо Вам здоровя, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань! Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та рідних !

 

Зі святом Вас !Щастя Вам і добра!

 

З повагою,

Голова Правління
ПрАТ « Укрпрофоздоровниця» М.В.Субота