ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

З 30-ТИ РІЧЧЯМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

 

Любіть Україну у сні й наяву,
вишневусвоюУкраїну,
красу її, вічно живу і нову,
імовуїїсолов’їну.

В День Незалежності ми вітаємо всіх вас, хто своїми діями додається до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави Україна. Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків.

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього – обов’язок кожного з нас, усього народу.

Святкуючи разом з вами, від душі бажаємо міцного здоров’я, гарного настрою, радості, віри у щасливе майбутнє України!

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

 

З повагою,

ГоловаПравління
ПрАТ « Укрпрофоздоровниця» М.В.Субота