ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

ДЕНИС ШМИГАЛЬ: З 11 ТРАВНЯ МИ ПОЧИНАЄМО ЗНЯТТЯ ПЕРШИХ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ

Уряд пропонує малому та середньому бізнесу готуватися до відновлення роботи закладів.

Карантин в Україні подовжено до 22 травня, але вже з 11 травня його режим буде пом’якшено. Дозвіл на роботу окремих підприємств за умови дотримання санітарно-гігієнічних норм передбачають зміни до постанови № 211, які ухвалив Кабінету міністрів України під час позачергового засідання 4 травня.

Зокрема уряд дозволив роботу літніх майданчиків кафе та ресторанів просто неба, зняв обмеження з відвідування парків та зон відпочинку та скасував заборону на роботу певних закладів культури.

"Сьогодні ми готові прийняти рішення, щоб бізнес був готовий і мав достатньо часу для правильного виходу з карантинних обмежень на першому етапі. Планується з 11 травня: відкриття парків, скверів, зон відпочинку, відкриття перукарень, салонів краси, манікюрних, педикюрних при деяких умовах. Літні майданчики кафе і ресторанів – дозволимо роботу на винос, роботу літніх майданчиків просто неба в закладах, які зареєстровані як потужності", – пояснив прем’єр перед голосування.

За його словами, дозвіл працювати за певних умов також отримають музеї, бібліотеки, деякі спортивні заклади, побутові та сервісні центри, стоматологи, аудитори, адвокати, нотаріуси.

"Для нас пом’якшення карантину не означає його повного зняття. Карантин зараз буде продовжений до 22 травня. Далі ми будемо дивитися, як рухається пандемія у світі та на коливання кривої захворюваності в Україні", – додав Шмигаль.

 Детальніше про послаблення карантинних обмежень: https://www.kmu.gov.ua/news/opublikovano-postanovu-uryadu-pro-poslablennya-karantinnih-obmezhen