ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

ГОСТІ ВОРЗЕЛЬСЬКОГО САНАТОРІЮ ПОДІЛИЛИСЯ ВРАЖЕННЯМИ ПРО ОБСЕРВАЦІЮ

27.04.2020 

113 громадян України, які проходили обов’язкову обсервацію в санаторії "Україна" в селищі Ворзель Київської області, роз’їжджаються по домівках. Як повідомили в прес-службі Київської обласної державної адміністрації, за час обсервації ознак коронавірусу у прибулих виявлено не було.

Всі гості санаторію, які прибули до Києва з Об’єднаних Арабських Еміратів 10 квітня, отримали лікарську довідку про проходження обсервації і про те, що їх стан здоров’я не загрожує оточуючим.

"Ми дуже раді, що всі ці громадяни повертаються додому здоровими. Крім того, ми отримали неоціненний практичний досвід з проведення обсервації. Тому впевнені, що наступного разу зможемо зробити цей процес простіше і зручніше для всіх", – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

До приїзду гостей санаторій було оперативно "розконсервовано". Незважаючи на закінчення опалювального сезону, знову запустили тепло, гарячу воду. Для тих, хто хотів, налагодили кейтеринг. Забезпечили персонал засобами індивідуального захисту.

"Ми жили з моєю сусідкою в двомісному стандарті, умови проживання нас абсолютно влаштовували. Коли ми приїхали, в номері була комфортна температура, однак коли лягли спати, було прохолодно. Я попросила обігрівач, мені відразу його принесли, а в подальшому в обігрівачі вже не було необхідності. У перші дні були невдоволення від членів нашої групи, але це, в основному, було пов’язано з тим фактом, що 98% наших громадян заїжджали в Україну і їхали додому, на самоізоляцію, а наша група була однією з перших, яку відправили на обов’язкову обсервацію в санаторій. Саме ось ця несправедливість і привела до певних конфліктів і невдоволенням ситуацією. Хоча я вважаю, що обсервация потрібна, просто її треба проводити для всіх, щоб всі люди були в рівних умовах. Окрема подяка персоналу санаторію, особливо директору Марії Гуртавцовой", – поділилася враженнями гістя санаторію Олена Колесникова.