ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

ОБСЕРВАЦІЯ У ВОРЗЕЛІ ДОБІГЛА КІНЦЯ

 24.04.2020

23 квітня сплинув термін обов’язкової обсервації 113 громадян України, яких 10 квітня доправили літаком з ОАЕ.  Її проводили на базі санаторію "Україна" (м. Ворзель).

За цей час ознак коронавірусу у прибулих не виявили. І сьогодні вони роз‘їжджаються по домівках. Кожен з них отримав лікарську довідку, що пройшов обсервацію і його стан здоров’я не загрожує оточуючим.

"Київська облдержадміністрація зробила усе можливе, щоб обсерванти пройшли цей період із максимальним комфортом", – каже Василь Володін, тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації.

Завдяки обласній владі було оперативно розконсервовано санаторій. Попри закінчення опалювального сезону, знов запустили тепло, гарячу воду. Для тих, хто хотів, налагодили кейтерінг. Зібрали персонал. Забезпечили його засобами індивідуального захисту. Забезпечили цілодобовий дистанційний медичний супровід.

"Ми дуже раді, що всі ці громадяни повертаються додому здоровими. Крім того, ми набули неоціненний практичний досвід із проведення обсервації. Тож впевнені, що наступного разу зможемо зробити цей процес простішим та зручнішим для всіх", – запевнив В. Володін.

 

За матеріалами КОДА