ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

САНАТОРІЙ "ЖОВТЕНЬ" ПІДГОТУВАЛИ ДО ОБСЕРВАЦІЇ ГРУПИ З МАЯМІ

22.04.2020

Клінічний санаторій "Жовтень" під Києвом готовий прийняти на обсервацію 250 осіб, які через кілька днів прилетять в Україну спецрейсом з Маямі, США.

Санаторій "Жовтень" розташований у столичному передмісті Конча-Заспі, в лісо-парковій зоні на березі затоки Дніпра, де оздоровленню сприяють м'який клімат, чисте повітря і сосновий ліс. Санаторій підготовлений до прийому групи людей: він забезпечений усіма необхідними засобами захисту, санітарними і дезінфікуючими засобами. Фахівці санаторію пройшли інструктаж і отримали вказівки з миттєвого реагування на перші ознаки захворювання у пацієнтів. Під час 14-денної обсервації проводитиметься щоденний температурний скринінг і контроль стану здоров'я, з дотриманням соціальної дистанції, згідно з розробленими нормами і рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я України.

Вартість двотижневої обсервації становить 2982 гривні, тобто 213 гривень на добу. Це розміщення в стандартному двомісному номері зі зручностями. У кожному такому номері є телевізор, душ, умивальник, туалет, балкон.


На фото: номер стандарт

Окремо оплачується триразове харчування – 300 гривень на добу з особи. Сніданок, обід і вечеря доставляють кожній людині персонально до дверей у номер в спеціальних ланч-боксах, які після використання дезінфікують і утилізують. Щодня з 08:00 до 20:00 в санаторії приймають передачі, їх доставляють обсервованим разом з харчуванням.

За бажання людина, що поселяється на обсервацію, може обрати одномісний покращений номер, напівлюкс або люкс. Для цього їй необхідно під час поселення повідомити про обрану категорію номера і внести доплату:

 - покращений одномісний – доплата 187 гривень на добу. В номері холодильник, телевізор, душ, туалет, умивальник, балкон;

На фото: номер покращений

 - напівлюкс двокімнатний – доплата 262 гривні з особи на добу. В номері двоспальне ліжко, диван, холодильник, телевізор, душ, туалет, балкон, в деяких номерах є кондиціонер;

На фото: номер напівлюкс

 - люкс двокімнатний – доплата 312 гривень з особи на добу. В номері двоспальне ліжко, диван, кондиціонер, холодильник, телевізор, душ або ванна, туалет, умивальник, балкон;

 

 - люкс трикімнатний – доплата 412 гривень з особи на добу. В номері два двоспальні ліжка, кондиціонер, холодильник, телевізор, душ або ванна, туалет, умивальник, балкон.

На фото: номер люкс

 

У кожен номер може бути додано додаткове місце, доплата становитиме 50 % від повної вартості номера. Діти до 3 років розміщуються безкоштовно без надання додаткового місця.

Якщо в номері з обсервованими буде знаходитися домашня тварина, необхідно доплатити 50 гривень на добу. Ясна річ, це можуть бути лише тварини, які не потребують щоденного вигулу, оскільки люди на обсервації не можуть залишати свої кімнати.

Як повідомлялося раніше, першу групу українців санаторій «Жовтень» прийняв на обсервацію 9 квітня. Також відкрили свої двері для українців, які прибувають з-за кордону, санаторій «Україна» у Ворзелі і санаторій «Куяльник» в Одеській області.