ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ОБСЕРВАЦІЇ У "КУЯЛЬНИКУ"

16.04.2020

 

Перша група українців, які повернулися з-за кордону, завершує обсервацію в "Клінічному санаторії ім. Пирогова" (санаторій "Куяльник"). Виконуюча обов'язки медичного директора санаторію Олена Василенко зазначила, що "Куяльник" вже готовий приймати нові групи на проходження обсервації.

 

Василенко зазначила, що всі гості санаторію почувають себе добре. На сьогодні жодного виявленого випадку коронавірусної інфекції зафіксовано не було.

 

"При поселенні в санаторій наших гостей проводиться термометрія і обробка рук дезрозчином і після цього вони піднімаються до себе на поверх. Номери, які ми надаємо, розраховані на двох. В кожному номері є телевізор, холодильник, працює швидкісний інтернет. Забезпечена цілодобова подача гарячої води. Під час обсервації проводиться ПЛР-діагностика – жодного підтвердженого випадку виявлено не було", – уточнила меддиректор.

 

Сніданок, обід і вечерю гостям доставляють в ланчбоксах прямо в номери. Використані ланчбокси жителі санаторію виставляють в коридор, після чого їх забирає покоївка.

 

Всього санаторій прийняв на проходження обсервації 116 осіб.

 

"Звичайно, доводилося стикатися і з нерозумінням зі сторони гостей. Вони всі підписували згоду на обсервацію, але все одно багато хто вимагав відпустити їх додому, на самоізоляцію. Наші співробітники відносяться до емоцій гостей з розумінням – ми проводимо роз'яснювальну роботу, розповідаємо їм, чому обсервація необхідна", – додала Василенко.

 

У той же час, за її словами, сьогодні серед обсервованих було проведено опитування – загалом гості залишилися задоволені умовами свого перебування в санаторії на обсервації.