ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

Творчі колективи «Миргородкурорту» отримали ГРАН-ПРІ у конкурсі «Душі криниця»

Вже вкотре колективи закладів охорони здоров’я виборювали першість у обласному конкурсі, але цього разу не за звання кращого медика, а за звання кращого колективу художньої самодіяльності. І колективи «Миргородкурорту» отримали ГРАН-ПРІ за високу виконавчу майстерність у XIII фестивалі мистецтв «Душі криниця».

 

Цього року цей конкурс проходив у селищі Диканька, у мальовничому гоголівському краї. У мистецькому конкурсі брали участь 32 колективи закладів охорони здоров’я Полтавської області. Виступи всіх учасників були яскравими та тематичними, але колективи курорту «Миргород» зуміли підкорити серця членів журі та глядачів своєю майстерністю та оригінальністю.

Не може залишитися поза увагою внесок у здобуту перемогу Михайла Леонтійовича Троцака, заслуженого працівника культури України. Адже він є і керівником цього колективу, і режисером, і постановником номерів. Михайло Леонідович працює на курорті вже 40 років, займає посаду хормейстера. Він зумів на стільки майстерно та професійно організувати і поставити концертну програму, що вона пройшла на одному подиху, без жодного зауваження.

Торкнулася до потаємних струн душі патріотична пісня «Рідня моя» у завзятому та захопливому виконані колективів «Миргородкурорту». Талановите та яскраве виконання циганського танцю також відбулося на високому рівні. А сольні виступи Наталії Бережної, Юрія Мельничука та Ірини Немченко, без сумніву, мали справжній успіх. «Щоб були у вашій хаті всі здорові та багаті» - такими щирими побажаннями закінчили свій виступ творчі колективи.

Без перебільшення можна сказати, що учасники колективів курорту «Миргород» - це справжні самородки народного мистецтва. Вони віддають творчості весь вільний час, всі сили покладають на те, щоб радувати гостей найвідомішого у світі курорту та своїх прихильників.

Кожного місяця на сцені санаторія «Полтава» та Палацу культури можна побачити виступи талановитих, завзятих та до кінця відданих своїй справі майстрів народної музики. Вони будуть раді заспівати для вас та поділитися зі всіма бажаючими своїми справжніми талантами.