ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

Форум ендокринологів на курорті «Миргород»

Вже традиційно, на курорті «Миргород» проводилася науково-практична конференція для лікарів-ендокринологів України присвячена Всесвітньому дню боротьби з цукровим діабетом.

 

Щороку на базі санаторію «Березовий гай», який є лідером в лікуванні цукрового діабету в Україні, збираються кращі фахівці, щоб нагадати всьому світу про те, що кількість хворих діабетом неухильно зростає і координувати методи боротьби з цією підступною недугою.

Конференція проходила за сприяння Інституту ендокринології і обміну речовин ім. Василя Комісаренка Академії наук України. Лікарі зі столиці й усіх областей України обмінювалися досвідом, обговорювали впровадження нових методик в лікуванні цукрового діабету і мотивацій самоконтролю, психологічні аспекти в реабілітації хворих, акцентували увагу на тому, що діабет небезпечний саме своїми ускладненнями.

Усі присутні змогли оцінити комплекс сучасного устаткування і ефективних методик, зібраних в санаторії «Березовий гай», а головне - рівень, на якому обстежуються і лікуються хворі цукровим діабетом.

«Миргородкурорт» є безумовним лідером національного рівня в лікуванні цукрового діабету і відомий не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Фахівці курорту «Миргород» добре розуміють всю актуальність проблеми цукрового діабету і докладають багато зусиль, щоб її подолати. Не зупиняючись на досягнутому, в санаторії «Березовий гай» продовжують впроваджувати новітні ефективні методики в діагностиці, лікуванні і профілактиці цукрового діабету, застосовують передові світові технології. На базі санаторію «Березовий гай» ефективно працюють реабілітаційне відділення для дорослих і Всеукраїнський центр реабілітації дітей та підлітків, хворих на цукровий діабет. А «Школа життя з діабетом» стала базовою в Україні.

Результати реабілітації в санаторії «Березовий гай» дають можливість оптимістичніше дивитися на вирішення проблем, викликаних цукровим діабетом. І згадана конференція стала ще одним суттєвим внеском у цю благородну справу.