ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

Правління Приватного акціонерного товариства лікувально - оздоровчих закладів    профспілок України  "Укрпрофоздоровниця"

висловлює    глибокий  сум  у  зв'язку із тяжкою втратою — смертю

 МАМЕДОВА  АЛІМА МІЗАМОВИЧА

Мамедов Алім Мізамович народився 23 лютого 1948 року, мав вищу медичну освіту, закінчив Донецький державний медичний інститут, отримавши кваліфікацію лікаря-гігієніста, епідеміолога. Він з 1999 року кандидат медичних наук, заслужений працівник соціальної сфери України.

Свою трудову діяльність Мамедов А.М. розпочав у серпні 1966 року, загальний його трудовий стаж становив більше 50 років.

Мамедов Алім Мізамович розпочав свою трудову діяльність у 1966 році на посаді електрослюсаря   шахтоуправління   №18   м. Сніжного  Донецької  області.  З 1983 року працював головним лікарем Донецького міського будинку санітарної освіти. У 1986 – 1998 роках – головним лікарем  філії ЗАТ “Приазовкурорт” санаторію “Великий луг” в Запорізькій області. За 13 років роботи  санаторій  “Великий луг” перетворився в обласний центр реабілітації хворих, які перенесли тяжкі захворювання. Під керівництвом  Аліма Мізамовича збудована  лікувально-діагностична база на 1000 відвідувань у зміну, відкрите відділення відновлювальної терапії для ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській   АЕС.   За   його  участю  у  санаторії  було  збудовано  житловий  комплекс  на 155 квартир, у яких мешкають 700 працівників та членів їх сімей.

У 1998 році Мамедов А.М. був призначений директором виконавчої дирекції Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, де він працював до липня 2017 року. За період роботи він зумів згуртувати міцний та дружний колектив висококваліфікованих і досвідчених спеціалістів, правильно і ефективно організувати роботу обласного відділення Фонду з чітким та бездоганним виконання законодавчих  та  нормативних актів. Мамедов А.М. у 1999  році  захистив   кандидатську  дисертацію,  має 22  наукові  роботи. Результати його наукових досліджень впроваджені у практику лікувально-профілактичних   закладів    м. Донецька  (обласна клінічна  лікарня  профзахворювань), м. Павлограда (МСЧ №7), м. Запоріжжя  (МСЧ № 7, санаторій-профілакторій комбінату “Запоріжсталь”, санаторій “Великий Луг”), а також використовуються в учбовому процесі у Запорізькій державній академії післядипломної освіти лікарів, на факультеті післядипломної освіти Дніпропетровської державної медичної академії,                  у Київській медичній академії післядипломної освіти ім. Л.П. Щупика.

Характерною рисою Аліма Мізамовича, як керівника,  є  професійна та ділова компетенція з питань, що входили до кола його посадових обов'язків, вимогливість до себе та підлеглих. Він із розумінням та доброзичливістю ставився до життєвих проблем людей та допомагав їх вирішенню, за що здобув повагу серед колег і підлеглих та користувався повагою і авторитетом у керівництва обласного, міського та районного рівнів.

  За високий професіоналізм, сумлінне ставлення до роботи Алім Мізамович неодноразово нагороджувався грамотами Запорізької обласної ради профспілок та ЗАТ “Укрпрофоздоровниця”. Він нагороджений Почесним знаком “Відмінник курортів профспілок”, подякою голови Запорізької обласної державної адміністрації, грамотою архієпископа Запорізького та Мелітопольського.

Пішов із життя Мамедов Алім Мізамович 23 червня 2019 року.

Світлої пам’яті про Аліма Мізамовича.

 

            Голова Правління
            ПрАТ “Укрпрофоздоровниця”                                    М.В. Субота