ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

«МИРГОРОДКУРОРТ» ВИЗНАНО

КРАЩИМ ПІДПРИЄМСТВОМ  2018  РОКУ

Згідно ранжування Національного Рейтингу якості товарів і послуг «Зірка Якості», «Миргородкурорт» визнано «КРАЩИМ ПІДПРИЄМСТВОМ УКРАЇНИ». Ця висока нагорода засвідчує незмінно високу якість послуг та видатні досягнення в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні!  

Метою рейтингу є визначення справжніх лідерів серед підприємств нашої держави. Щороку ранжування проходять біля чверті мільйона компаній, серед яких визначають найкращих. Реалізують програму 54 експерта Національного рейтингу, в тому числі 8 кандидатів наук. Співорганізаторами Національного Рейтингу якості товарів і послуг «Зірка Якості» є Комітет Економічного Розвитку (Committee for Economic Development) і Колегія з'їздів (The Conference Board) - це 2 всесвітньо відомі, незалежні бізнес-об'єднання і дослідницькі організації, що працюють в громадських інтересах та надають глибоко вивчені аналізи і обґрунтовані рішення з найбільш актуальних на сьогодні питань.

Національний Рейтинг якості товарів і послуг «Зірка Якості» - єдина в Україні комплексна, об'єктивна, прозора система, що визначає лідерів, які досягли переваги в бізнесі, на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період (2018 рік) серед всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності. Рейтинг складається на базі офіційних даних Державних статистичних органів України і виключає вплив людського фактора в ухваленні рішення.

- Для нашого колективу це приємна і важлива подія, - наголосив генеральний директор ПрАТ «Миргородкурорт», заслужений лікар України Олександр Гавловський. - Перемога в рейтингу такого рівня - це, одночасно і висока оцінка наших досягнень, і велика відповідальність. Адже, названі найкращими, повинні завжди відповідати високому статусу. Я щиро вітаю весь наш колектив з новою перемогою. Ця нагорода, безумовно, стимулює нас на ще кращу роботу.

Крім цього, вона свідчить про високий потенціал лікувально-оздоровчих закладів Федерації Профспілок України, до яких належить наш санаторно-курортний комплекс. З 2010 року ПрАТ «Миргородкурорт» вже втретє визнається в Україні підприємством року за економічними показниками. А в 2013 році на Генеральній Асамблеї у Греції, Всесвітня Федерація Водо та Кліматолікування визнала його кращим курортом світу. Все це свідчить про високу ефективність профілактики, санаторно-курортного лікування та реабілітації в нашій країні та її значний потенціал у розвитку медичного туризму. І, разом з нашими колегами в «Укрпрофоздоровниці» та інших санаторно-курортних закладах країни, ми маємо надію, що з огляду на це, в подальшому наша держава приділятиме більше уваги одному з пріоритетних напрямків оздоровлення нації.