ЗАМОВИТИ ПУТІВКУ
  1. Ваше П.І.Б.(*)
    Please let us know your name.
  2. Ваш e-mail(*)
    Please let us know your email address.
  3. Вибір курорту / санаторію(*)
    Invalid Input
  4. Дата початку заїзду(*)
    Invalid Input
  5. Термін путівки(*)
    Invalid Input
  6. Ваші побажання та контакти(*)
    Please let us know your message.

УКРПРОФОЗДОРОВНИЦЯ ПРАЦЮЄ НАД НОВИМ ЕЛЕКТРОННИМ ФОРМАТОМ ВЕБ-САЙТУ.

 

 

У рамках підготовки Стратегії інформаційної діяльності Федерації профспілок України на 2018-2021 роки  ФПУ видала Розпорядження №18 від 20.02.2018 року «Про створення робочої групи», для всебічного висвітлення роботи ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», дочірніх підприємств та приватних акціонерних товариств, створених за її участі.

Це викликано розширенням інформаційних можливостей на ринку санаторно-курортних послуг в Україні, доступністю та більш активним використанням засобів електронної комунікації споживачами при виборі лікувально-оздоровчого обслуговування в санаторіях, надання ними реабілітаційних послуг.

Підвищення конкурентоспроможності Укрпрофоздоровниці - провідного національного оператора на ринку санаторно-курортних послуг, підняття престижу її оздоровчих закладів як в Україні так і за кордоном, інформування населення про можливості в лікуванні та оздоровленні санаторно-курортних закладів, надання своєчасної та оперативної інформації про новини в санаторно-курортній системі Федерації профспілок України, ставить вимогу щодо модернізації Інтернет-сторінки ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» та її субєктів господарювання і створення єдиного формату веб-сайту.

Для цього Укрпрофоздоровниця своїм розпорядженням від 3 березня №07-р також створила робочу групу, яка 5 квітня визначилася з алгоритмом подальших дій.

Зміст цієї роботи полягає у підвищенні ефективності інформаційної діяльності за рахунок запровадження нових технологічних інструментів, і перш за все, оновлення сайту Укрпрофоздоровниці та сайтів дочірніх підприємств. Зокрема, Робоча група запропонувала нову структуру, функціонал, покращення щодо матеріального і кадрового забезпечення, навігації при створенні єдиного веб-сайту. 

З метою більш широкого залучення до цього процесу фахівців галузі, голова Правління ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» Субота М.В. звернувся до всіх колективів дочірніх підприємств із проханням взяти участь у розробці нового формату та напрацювання нового алгоритму наповнення змістом єдиного веб-сайту.

Наступним кроком буде винесення на розгляд Правління Товариства проекту рішення з цього питання.